Nettikauppa

Hunajaa saa myös kilotavarana omaan ämpäriin linkouksen aikana.


001
Hunaja 1kg/450g/250g/350g
Hunaja on kerätty Evijärven ja Lappforsin puhtaista metsistä ja soilta saadusta luonnonkukkien medestä.
UUTUUS PERINTEINEN METSÄKUKKAHUNAJA
on mahdollisimman vähä käsiteltyä metsistä ja soilta kerätystä medestä valmistettua kertasiivilöityä hunajaa. Se on vapaastikiteytynyttä ns. RAAKAHUNAJAA.Pakattu puolenkilon lasipurkkeihin hintaan 9e per purkki.
13€/7€/4€/5€

002
Maustetut Hunajat 240g
Suklaa/Nokkonen/Inkivääri/Tyrni/Mustikka/Luonnonvoima

SuklaaJuhanassa on kylmäprosessoitua kaakaota. Nokkoshunajassa on jauhettua nokkosta. Käytetään teenä. Inkiväärijuhana on voimakas, käytetään teenä kuuriluontoisesti. TyrniJuhana on hyvä vitamiinien lähde. MustikkaJuhana auttaa vatsavaivoihin ja kohottaa yleiskuntoa. Luonnonvoima sisältää pergaa,gojimarjaa ja cacaorouhetta kaikki hyviä kunnon tasapainottajatuotteita. PergaJuhana on pergan ja hunajan seos, lähes täydellinen lisäravinto urheilijoille ja omasta kunnostaan huolehtiville.Uudet maut Chili/kaakao, Väinönputki ja Ruusujuuri. Väinönputki ja Ruusujuuri ovat molemmat lapin yrttejä mitä on käytetty rohtoina jo vuosisatojen ajan. Nämä huippuyrtit hunajan kera voimaannuttavat kehoa ja saavat veret liikkeelle. Väinönputken salaperäinen maku sopii niin ruokien maustamiseen kuin juomiinkin. Väinönputki virkistää väsynyttä mieltä ja ruumista. Ruusujuuresta voisi lyhyesti kertoa että sitä sanotaan Pohjolan gingsengigsi sen sisältämien runsaitten antioksidanttien ja hivenaineitten vuoksi ja hunaja säilyttää ja parantaa näitä ominaisuuksia.
7€

003
FantasiaJuhana 140g
Makuina chili, eukalyptys, minttu, rommi,salmiakki, mansikka, sitruuna, terva ja valkosipuli. Saatavana myös ilman väriaineita. Voidaan valmistaa asiakkaan toivomuksesta muitakin makuja ja värejä sopimuksen mukaan.
5€

004
Kennohunaja/Hunajapurkka
Kennohunaja on hunaja luonnollisessa muodossa mehiläiskennossa n. 300g pakkauksissa,hinta 3 e/100g.Hunajapurkka on kuorimavaha hunajaa jota käytetään purkan tavoin, hyvää suuhygienian hoitoon.UUTUUS.SYKSYN UUTUUS HUNAJAKENNOHUNAJA 500g, juoksevaa metsähunajaa ja mukana pala hunajakennoa samassa paketissa, 9e.Hunajapurkka(kuorimavahahunaja) 5e 200g lasipurkissa.
3e/100g/5€/

005
Vanhanajan Hunaja 500g
Vanhanajanhunaja on mahdollisimman vähän käsiteltyä ns. karkeasiivilöityä hunajaa joka sisältää niin hunajavaahdon, siitepölyhiukkaset ja kuorimavahamurut.Vanhanajan hunajaa voitais verrata ns.tinkimaitoon, sillä siinäkin on kaikki mukana mitä luonto on tarkoittanutkin.
10€

008
Siitepöly 100g
Siitepöly on mehiläisten kukista keräämää ja käsittelemää siitepölyä joka on vain puhdistettu ja kuivattu kauppakuntoon. Uusi pakkaus on n. 100 grammaa. Siitepöly on myös hyvä proteiinin lähde.Siitepöly kuin myös Perga on yksiä mailman parhaita lisäravinteita.
15€

009
Perga 100g
Mehiläisten maitohappokäyttämää siitepölyä, jota ne käyttävät tuokkien ravintona.Mehiläisten proteiinin lähde. Hyvä lisäravinne,joka sisältää paljon kivennäis- ja hiven aineita.Pergasta, hunajasta ja vedestä mehiläiset valmistaa kuningattaren ruuan “Royal Geelin” Olet siis hyvässä seurassa.
20€
010 PAKURIKÄÄPÄ 100g
Pakurihunaja on jauhetun pakurikäävän ja hunajan seosta, jolla voi maustaa tai makeuttaa teetä.PAKURIKÄÄPÄ on jo satojavuosia tunnettu teeaines pohjoisella koivumetsävyöhykkeellä. Esimerkiksi Suomessa sitä käytettiin kahvinkorvikeena sota-aikana.Saatavana myös PAKURIJAUHETTA 100g 20e ja pakuripalaa 100g 20e. Pakuria saa myös uutteena 20ml 10e
ja voiteena 50g 9,-.PAKURIHUNAJAN tuotanto toistaiseksi pannassa.Pakurilla on ns. uusielintarvike status ja Eviran tulkinnan mukaan uuselintarviketta ei saa sekoittaa muihin elintarvikkeisiin, siinä syy pakurihunajan tuotannon keskeyttämiseen, odotellaan tilanteen kehittymistä. PS. tilaa hunaja ja pakuri erikseen ja tee ite. Googlaa pakuri niin löydät paljon tietoa.
.
20 e

011 / 012 /  013 / 014
Hunajavoide/Huulivoide/Pihkavoide/Pikivoide
Kaikki voiteet on valmistettu puhtaista suomalaisen luonnon antimista. Niihin on käytetty neitsyt mehiläisvahaa ja neitsytrypsiöljyä. Vaikuttavina aineina ovat hunaja, propolis, kuusenpihka ja pikiöljy. EIVÄT SISÄLLÄ LISÄAINEITA. Hunajavoide pehmentää kuivaa ihoa, lievittää ihooireita yms. Huulivoide kestää pitkään. Pikivoide on lisäksi hyvä hyttysvoide.
9€//9/9

016
Propolis 20ml
Propolis “LUONNON LAHJA IHMISKUNNALLE” . Propolista on käytetty jo tuhansia vuosia, tunnetaan jo faaraoiden ajoilta.Lue lisää www.propolis.fi
/pipetti 8e

018 /019 /020  /021
Tassuvaha tervalla tai ilman 200g /50g
Tassuvaha on 100% luonnontuote ,ei sisällä lisäaineita. Hierotaan anturoihin jollois se imeytyy niihin eikä tahraa lattioita.Voi hoitaa myös haavoja ja arpeutumia. Kovaan käyttöön metsästys ja valjakkokoirille, kestää kulutusta pitkään. “
16/10€

022
Kaviorasva 220g
Kaviorasva 100% luonnontuote. Lisäksi että se pitää kaviot kimmoisina sillä voi hoitaa iskemiä, voi myös käyttää hyttyskarkotteena. Huom.pikivoide.
16€

024
Hunajasinappi
Hunajasinappi on valmistettu vanhemman viinurin reseptin perusteella josta tarina kertoo sen olleen käytössä jo Viipurin pyöreässä tornissa karjalaisten kaupungin aikaan.
4€

025 / 026
Katajasiirappi / Kuusenkerkkäsiirappi 50 ml
HUOM. NYT MYÖS MÄNTYSIIRAPPI.Siiirapit on valmistettu suoraan luonnon antimista keittämällä perinteitten mukaan. Leikillisesti sanon jotta katajasiirapilla saa naudanlihasta hirvenlihaa kun sitä käyttää marinointiin. Toimii hyvin myös muissa ruuissa, kokeile,
6€

028 / 029
Terva /Pikiöljy 50ml
Aito Terva ja Pikiöljy, mitkä EU meinas kieltää, en ymmärrä miksi, sillä vanha kansa sanoo jotta jos terva, sauna tai v……ei auta tauti on kuolemaks.no multa saapi näitä luonnontuotteita. Käyttävät paarmojen karkottamiseen hevosten intiimistä paikoista.NYT myös KOIVUTERVAA 50ml 9e esim. omenapuille myyrien ja jänöjen tuhojen estoon ja hevosten aitoihin puremisen estoon. Pikiöljy tilapäisesti loppu.
5€/9€

031 /032
Kuorimavaha /Mehiläisvaha
Kuorimava, “neitsytvaha” on uutta mehiläisvahaa jota saadaan hunajakennoja kuorittaessa, sisältää jonkin verran hunajaa ja propolista sekä muita hivenaineita, hyvää esim. voiteitten valmistukseen.. Mehiläisvahaa saadaan kun uudistetaan kakustoa, jolloin vanhat kennot sulatetaan ja niistä erotetaan vaha sopii, esim. kynttilöiden tekoon.
30€/kg 20€/kg

033
Tee Itse Kynttiläpakkaus
Valmis kynttilöiden tekopaketti. Voidaan tehdä 3-6 kierrekynttilää, mukana teko-ohjeet ja sydänlangat.
6€

035
Kierrekynttilöitä
Kiertämällä mehiläisvahasta valmistetuja kynttilöitä saa erikokoisia ja värisiä asiakkaan toivomusten mukaan. Palavat pitkään ja tuoksuvat hyvälle.
Tilanteen mukaan

036
Lahjapakkauksia alk. 70g
Lahjapakkauksia ja hunajia eri kokoisissa purkeissa saa toivomusten mukaan. Valmistan tarvittaessa väri- ja makutoivomusten mukaan hunajajalosteen, etiketin suunnittelussa ja valmistuksessa avustetaan tarvittaessa.
Sopimuksen mukaan

038
Häähunaja alk. 50g
. Useita makuja ja värejä. Ainahan häissä on karkkeja jaettu, mutta nyt saisi HONEY MOONIA häähunajaa, jolla morsiuspari voi juhlistaa häitänsä ja antaa häävieraille muiston elämänsä tärkeimmästä päivästä. Maku ,väri ja koko olisi valittavissa tilanteen mukaan ja etikettiin voi painattaa vaikka vihkikirkon tai oman hääkuvansa. Etiketin teossa avustetaan tarvittaessa.
Sopimuksen mukaan

040
Vahalevyt ja sydänlangat
Mehiläisvahalevyjä naturellina tai värillisinä tarpeen mukaan myös pieni valikoima sydänlankoja.
Sopimuksen mukaan

Kommentointi on suljettu.